De m-ticketing in één klik

03/06/2019

Goed nieuws! U kunt nu uw De Lijn en NMBS tickets voor het openbaar vervoer rechtstreeks in onze Modalizy app kopen.
Kiezen voor de m-ticketing is kiezen voor eenvoud. Uw bedrijf bespaart geld en uw mobiliteit verloopt vlotter. Maar hoe moet je precies een mobiel ticket kopen?

Download eerst de Modalizy app op uw smartphone. Vul uw login en paswoord in (login gegevens van uw MyModalizy account). Selecteer vervolgens Trein of Metro, tram of bus volgens de gewenste vervoerswijze.

Voor De Lijn heeft u toegang tot het MT60-ticket. Ideaal voor een occasionele verplaatsing, dit ticket is 60 minuten geldig na aankoop. Bent u een regelmatige reiziger? U kunt uw abonnement bij De Lijn met uw Modalizy kaart blijven kopen.

Wanneer u de trein neemt en kiest voor de NMBS, heeft u een ruime keuze aan tickets. Selecteer eerst uw vertrek- en bestemmingsstation. Geef vervolgens de datum van uw reis aan en of u in 1e of 2e klas wilt reizen. Druk op zoek overeenkomstige tickets en selecteer het ticket van uw keuze.

Al uw tickets kan u terugvinden onder de rubriek Mijn Tickets in de menu van de app. Vergeet niet uw ticket aan de chauffeur of treinbegeleider te tonen.

Fijne reis!

PS : Vergeet niet uw rijksregisternummer in te voeren in uw MyModalizy profiel. Deze gegevens zijn nodig om m-tickets te kunnen kopen.

Terug