Getuigenissen

Zij hebben Modalizy uitgeprobeerd en goed bevonden! Lees hier de reacties van tevreden gebruikers over hun ervaringen met onze mobiliteitsoplossing voor bedrijven.

Wilt u uw ervaring met Modalizy delen?

Mail ons uw getuigenis

 • Dankzij Modalizy maakt ons bedrijf minder onkostennota's. We besparen tijd en geld. We hebben een volledige rapportage waarmee we ook al onze mobiliteitskosten kunnen analyseren. Daarnaast genieten we van aanzienlijke btw-voordelen. Als gebruiker waardeer ik het gemak van het vinden van de juiste en beschikbare transportmiddelen, de gebruikersinterface van de mobiele site en de dynamiek van Modalizy met een groeiend aantal partners en partnerlanden.

  Franck Willems
  Franck Willems

  CFO Ingestic

 • Dankzij Modalizy moet ik mijn bewijsstukken niet meer bijhouden. Ik krijg aan het eind van de maand een gedetailleerde factuur met al mijn mobiliteitsverplaatsingen. Het is echt super !

  Thomas Hermine
  Thomas Hermine

  Founder - Project Manager

 • Zich verplaatsen is nooit zo gemakkelijk geweest dankzij de Modalizy app! Ik heb een globaal overzicht van alle nabijgelegen vervoermiddelen en betaal zorgeloos al mijn ritten met mijn Modalizy Pass Mastercard® wink

  Iris R.
  Iris R.

  PR Specialist

 • Sinds mijn team het Modalizy Pass Mastercard® gebruikt is de stress van op tijd komen voor vergaderingen verdwenen! yes

  Vincent D.
  Vincent D.

  SEO Specialist NL